Myymälä

Tammer Outlet on Tammer-Tukku Oy:n uusi kuluttajamyymälä, jonka yhteydessä toimii myös uudistettu yritysmyyntimme (entinen Pikatukku). Myymälän tuotevalikoima koostuu Tammer-Tukun päätuotemerkeistä, joista suurimmat ovat Mustang, Rento, Maku Kitchen Life, 4living ja Mineas.

Myymälän erikoisuutena voidaan pitää OUTLET TORI -aluetta, missä voi tehdä ainutkertaisia yksittäistuotelöytöjä. Tammer Outlet tulee tarjoamaan usein vaihtuvia erikoiseriä, jotka tuovat oman luonteensa uuden myymälän toimintamalliin. Myymälästä löytyy myös Tammer-Tukun oman designerin Anna Säterin kuoseja useissa eri sisustus ja keittiötuotteissa.

Tämä on Tammer-Tukku

Hataran polkupyörän tarakalla kuljetetusta tavaravalikoimasta on alkanut yhden Pohjois-Euroopan johtavan kuluttajatuoteyhtiön historia. Aulis Mäenpää perusti Tammer-Tukun vuonna 1954. Auliksen ura alkoi myymällä makeisia, äidin leipomia munkkeja sekä limonadia.

Liiketoiminnan kasvaessa myös tuotevalikoima kasvoi ja keskittyi tukkutoimintaan. Jo yli viisi vuosikymmentä yrityksemme päämääräinen tavoite on ollut mahdollistaa asiakkaillemme tuottavaa lisämyyntiä. Tammer-Tukussa on aina eletty yhdessä kauppiaiden ja yrittäjien kanssa niin myötä- kuin vastoinkäymisissäkin. Tästä kertoo ainutlaatuinen asiakasuskollisuus.

Tallenna