Myymälä

Tammer Outlet on Tammer Brands Oy:n kuluttajamyymälä, jonka yhteydessä toimii myös yritysmyyntimme (entinen Pikatukku). Myymälän tuotevalikoima koostuu Tammer Brandsin päätuotemerkeistä, joista suurimmat ovat Mustang, Rento, Maku Kitchen Life, 4living ja Fanni K.

Myymälän erikoisuutena voidaan pitää OUTLET TORI -aluetta, missä voi tehdä ainutkertaisia yksittäistuotelöytöjä. Tammer Outlet tulee tarjoamaan usein vaihtuvia erikoiseriä, jotka tuovat oman luonteensa uuden myymälän toimintamalliin. Myymälästä löytyy myös Tammer Brandsin oman designerin Anna Säterin kuoseja useissa eri sisustus ja keittiötuotteissa.

Sijaitsemme hyvien kulku­yhteyksien päässä ja pihastamme löytyy reilusti ilmaista parkkitilaa! Myymäläämme on esteetön pääsy pyörätuolilla ja lastenvaunuilla. Meille ovat tervetulleita myös koiraystävät ja muutama ostoskärry onkin varattu vartavasten koirien käyttöön.

Tammer-Tukun historia

Hataran polkupyörän tarakalla kuljetetusta tavaravalikoimasta on alkanut yhden Pohjois-Euroopan johtavan kuluttajatuoteyhtiön historia. Aulis Mäenpää perusti Tammer-Tukun vuonna 1954. Auliksen ura alkoi myymällä makeisia, äidin leipomia munkkeja sekä limonadia.

Liiketoiminnan kasvaessa myös tuotevalikoima kasvoi ja keskittyi tukkutoimintaan. Jo yli viisi vuosikymmentä yrityksemme päämääräinen tavoite on ollut mahdollistaa asiakkaillemme tuottavaa lisämyyntiä. Tammer-Tukussa on aina eletty yhdessä kauppiaiden ja yrittäjien kanssa niin myötä- kuin vastoinkäymisissäkin. Tästä kertoo ainutlaatuinen asiakasuskollisuus.

Uudistumisen aika, kohti tulevaisuutta

Tammer-Tukku on kulkenut pitkän ja menestyksekkään matkan yhdeksi Pohjois-Euroopan johtavista kuluttajatuoteyhtiöistä. Määrätietoisen toimintamme ja kehittämisemme myötä on tullut aika uudistaa myös yritysbrändiämme – Tammer-Tukku on 19.3.2019 alkaen Tammer Brands. Yritysilme- ja nimimuutos ovat luonteva osa kehityspolkuamme. Positiivinen, vakaa ja vastuullinen perheyrityskulttuuri jatkuu.

Tallenna