Tammer Outlet – Kuluttajakilpailusäännöt

 

Järjestäjä

Kilpailun järjestää Tammer Outlet. Tammer Outlet on Tammer-Tukku Oy:n omistama vähittäismyymälä Tampereella.

 

Osallistumisoikeus

Kilpailuun voivat osallistua yli 13-vuotiaat ja täysivaltaiset Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt, pois lukien niiden yritysten työntekijät ja heidän perheenjäsenensä, jotka ovat osallistuneet arvonnan tai sen osien suunnitteluun tai toteutukseen.

 

Kampanja-aika

Kilpailuun osallistumisaika on mainittu jokaisen kilpailukutsun yhteydessä.

 

Osallistuminen

Kilpailuihin osallistutaan pääsääntöisesti sosiaalisen median kanavissa, kilpailukutsussa kehotetulla tavalla. Huom! Instagram-tilin tulee olla julkinen, jotta kilpailun järjestäjä näkee postauksen. Kilpailuihin voi osallistua myös lähettämällä sähköpostia osoitteeseen markkinointi@tammertukku.fi.

 

Palkinnot ja niistä ilmoittaminen

Voittaja/voittajat arvotaan kampanja-ajan päätyttyä ja voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti Instagram/Facebook-yksityisviestillä tai sähköpostilla. Voittajan käyttäjänimi (sekä mahdollinen voittajakuva) voidaan julkaista Tammer Outletin –markkinontikanavissa ja voittanut postaus voidaan uudelleenpostata. Palkintoja ei voi vaihtaa tai muuttaa rahaksi.

 

Järjestäjän vastuu

Järjestäjä vastaa palkintoihin liittyvästä mahdollisesta arpajaisverosta. Arvontaan osallistujat vapauttavat järjestäjän sekä arvonnan mahdolliset muut yhteistyökumppanit vahingosta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan. Arvonnan järjestäjän vastuu osallistujia kohtaan ei voi missään tilanteessa ylittää ilmoitettua palkintojen arvoa tai määrää. Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai muista esteistä arvontaan osallistumisessa tai palkinnon vastaanottamisessa. Osallistuja vastaa osallistumisen yhteydessä järjestäjälle antamiensa yhteystietojen oikeellisuudesta.

 

Muut ehdot

Osallistumalla arvontaan osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä sääntöjä ja järjestäjän niiden nojalla tekemiä päätöksiä. Arvonnan sääntöjen lisäksi osallistujat sitoutuvat noudattamaan arvontaan mahdollisesti liittyvien järjestäjästä riippumattomien palvelujen, kuten Facebookin, Twitterin, YouTuben tai Instagramin käyttöehtoja. Jos osallistujaa on syytä epäillä vilpistä tai muusta sääntöjen vastaisesta toiminnasta, järjestäjällä on oikeus hylätä osallistuminen ja sulkea osallistuja arvonnasta.

Järjestäjä pidättää oikeuden tehdä muutoksia ilman erillistä ilmoitusta arvontaan, sen sääntöihin, palkintoihin, ajankohtaan tai muihin kilpailun toteuttamiseen vaikuttaviin seikkoihin. Muutoksista ilmoitetaan Tammer Outlet –verkkosivuilla.

Arvonta ei ole Facebookin tai Instagramin sponsoroima, suosittelema, hallinnoima eikä millään tavalla liity Facebookiin tai Instagramiin. Annat tietosi järjestäjän käyttöön, etkä Facebookille tai Instagramille. Järjestäjä käyttää annettuja tietoja vain kilpailun yhteydessä. Kilpailussa noudatetaan tältä osin Tammer-Tukun tietosuojaperiaatteita, joihin pääset tutustumaan täällä. Arvontaan osallistujat sitoutuvat vapauttamaan Facebookin ja Instagramin kaikista arvontaa koskevista ja siihen liittyvistä vastuista ja vaatimuksista.

Osallistumalla kilpailuun hyväksyt nämä ehdot.